7 ting du som forældre vil finde meget underholdende

Når man bliver forældre oplever man, at online underholdning ofte ikke er nødvendig, for man har en lille komiker kravlende rundt derhjemme. I vil hurtigt blive afhængige af at fortælle jeres familie og venner om alle de fantastiske ting jeres guldklump gør. Vi har samlet et lille udklip af nogle af de ting, I med garanti vil opleve hjemme i stuen.

Tæer og fødder er spændende

Både når de ligger på puslebordet eller i deres babyseng kan små børn bruge uanede mængder af tid på at lege med og sutte på deres tæer og fingre. Alle der har været i nærheden af babyer har lagt mærke til, hvor glade de er for fingre, der bevæger sig, eller at holde ved fingre.

Leg med mad

Selv helt små børn kan opføre sig tosset, når de skal prøve at sidde ved bordet. De kan vælte rundt med mad, lege med væsken i deres kop eller vende tallerkenen på hovedet, selvom der er mad i den. Ikke at man skal miste modet, for nogle børn opfører sig også ganske pænt, men det andet kan dog ske engang imellem med sådan nogle små trolde i huset.

Hvor de kan sove

Hvor kan din baby sove? Alle steder, er det korte og simple svar. For mange babyer og børn er det, det rigtige svar, da de kan falde i søvn de skøreste og mest umulige steder. De klassiske er siddende på toilettet, midt på gulvet mellem legetøjet eller halvvejs ude over sofaens kant. Nogle nybagte forældre vil også opdage, at en sengerand ikke altid holder barnet væk fra tremmerne i sengen, for pludselig ligger de på den anden side.

At tømme skuffer, skabe og kasser

Har du ting du er særlig glad for, så lad være med at lægge det i skuffer i børnehøjde, som let kan åbnes. Hav i stedet de nederste skuffer til viskestykker og karklude, som baby kan tumle rundt med, uden det gør nogen skade.

De siger de sjoveste ting

Når først de når den alder, hvor de kan sige enkelte ord og ukomplette sætninger, begynder et nyt spændende kapitel i jeres underholdning. Barnet roder rundt i ord og gør forsøg på at konstruere sætninger, ligesom de voksne.

De har store tanker

De leger med ord ja, men når de er et par år gamle, begynder de at tænke over sproget og de voksnes forklaringer. De spiller spørgsmål til hvorfor ting er som de er, ser ud som de gør eller alt muligt andet. De bliver små filosoffer at høre på, hvor store spørgsmål bare vælter rundt i hovedet på dem.

De finder glæde i de små ting

Alle de ting, kan være skønt at observere, er intet imod hvad barnet selv finder underholdende og kan optage det i halve timer ad gangen. For eksempel den mængde af opmærksomhed de giver en uro over deres pusleplads eller seng.

Nyd alle de ting jeres barn siger og gør, for pludselig går det hurtigt med at de vokser op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *