Afslapning er vigtigt at have på dagsordenen

Sætter du tid af til at slappe af og få lidt ro i hovedet? Måske vil du gerne, men kan ikke slappe nok af, så det rent faktisk gør en forskel. Det går selvfølgelig ikke. Alle har brug for blot 30 minutters afslapning i ny og næ. Det er vigtigt. Hvis ikke man stopper op en gang imellem og giver hovedet tid til at følge med, kan man hurtigt gå hen og blive ekstremt stresset, hvilket selvfølgelig ikke er godt.

Hvis du har indset ovenstående og derfor gerne vil lære at slappe af, men ikke kan finde ud af det, er du skam ikke fortabt. Der findes nogle forskellige løsninger – læs med her!

Lyd i ørene

For ikke at tænke på alle de ting, der stresser dig i hverdagen, kan det hjælpe rigtig meget at have musik eller lydbog i ørene. Det er meget effektivt, fordi du på den måde er nødt til at fokusere på lyden og ikke alt andet der foregår. Du kan finde lydbøger mange forskellige steder; blandt andet ved lydbogreolen.dk – klik her og se det store udvalg. Når man lige har fundet en bog, man gerne vil høre og har fundet ud af at kunne finde ro til at høre lydbog, er det fantastisk.

Du kan for eksempel høre en bog, imens du ligger og slapper af. Du kan høre en bog, imens du går en tur. Du kan høre en bog, imens du ordner køkken eller andet. På den måde slapper du af, imens du slapper af eller slapper af, imens du når nogle ting, men slapper af i hovedet. Det er meget effektivt at høre lydbog, netop fordi du leder dit fokus et helt andet sted hen og på den måde får slappet af i hovedet.