Bliv glad for din krop og få mere overskud

få mere overskud

Mange af os går rundt med utilfredshed over, hvordan vores krop ser ud. Det kan desværre påvirke os meget negativt, og gøre at vi føler os mindre lykkelige end ellers. Du kan derfor få mere lykkefølelse, og blive gladere til daglig, hvis du bliver gladere for din krop. Men hvordan kan man lige blive det? Der kommer et par råd her.

få mere overskud

Gør noget ved det, der irriterer dig

Det er forskelligt fra person til person, hvad der netop irriterer dig på kroppen. Men uanset hvad det er, der irriterer dig, kan du med stor fordel overveje, at gøre noget ved det. Det er selvfølgelig ikke alting på kroppen, som det er lige nemt, at gøre noget ved, men der er mange muligheder for at komme noget af det til livs.

Hvis det fx er et par bumser, som du er træt af, kan du prøve at købe noget creme eller nogle olier, som kan hjælpe dig af med bumserne. Hvis du søger på nettet, kan du nemt finde en masse forskellige produkter, som kan hjælpe dig af med bumserne – og ellers handler bumser mest om tålmodighed, de forsvinder igen efter noget tid.

Er det i stedet er par rynker, som du er træt af, kan du på samme måde finde noget creme, som kan fjerne nogle af rynkerne. Det kan dog godt være en lang proces at få rynkerne væk på den måde, og det er ikke altid, at cremerne virker lige godt. Hvis du gerne vil af med rynkerne, hvor det er mere sikkert, at de forsvinder kan du i stedet overveje en restylane behandling.

Et tredje eksempel kunne være hvis det er noget fedt, som du gerne vil af med, der kan du overveje en fedtdrysning.

Uanset hvad det er på din krop, som du er utilfreds med, kan det hjælpe dig meget i hverdagen, hvis du får gjort noget ved det. Så slipper du for hele tiden, at komme i tanke om, hvor irriteret du er, hver gang du får øje på det.

 

Slut fred de trælse punkter

Det er desværre ikke det hele på kroppen, som der er noget at gøre ved, og det du ikke kan ændre på, bør du slutte fred med. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, fordi hvis det var nemt, havde du nok gjort det for længe siden.

Men det er muligt at slutte fred med din krop, og det du ikke er tilfreds med. Det kan nemt tage noget tid, før du har sluttet helt fred, men når du har gjort det, vil du opleve dig selv meget gladere. Mange af os går også rundt med stresssymptomer til daglig, og de kan også falde hvis du bliver mere tilfreds med din krop.

For at slutte fred, skal du først finde ud af, præcis hvad det er som du er utilfreds med. Når du har fundet ud af det, er næste skridt at tænke over, hvorfor du er så utilfreds med det, og om der egentlig er en grund til at det generer dig meget.

Når du har fundet de steder du er utilfreds med, kan du prøve at finde de steder, som du er tilfreds med, og på den måde finder de gode steder på din krop. Forhåbentlig opdager dum, at der faktisk er mange gode sider, som måske kan opveje de dårlige sider.

Hvis du ændrer dig fokus fra det dårlige til det gode, vil du opleve at være mere tilfreds med din krop. Det kræver lidt tid, og du skal minde dig selv om, at du skal kigge på det gode og ikke det dårlige, men hvis du tager kampen op, vil det gøre dig meget gladere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *