Cannabis olie kan hjælpe dig

cdb-olie

Cannabis-olie har rigtig mange gode kvaliteter og kan helt sikkert også hjælpe dig. Blandet hjælper det mod mange psykiske sygdomme, smerter og søvnproblemer – og det er bare et udpluk af de ting det hjælper mod. Cannabis-olie har mange andre fordele også.

Hjælper mod stress og depression

Der er utrolig mange, der bruger cannabis-olie for at reducere deres stressniveau og depression. Olien tilføjer nogle stoffer, som hjælper ved at normalisere vores kropssystem. Den lindrer derved mange stress- og depression symptomer, så folk får lettere ved at fungere i hverdagen. Mange, som lider af angst, har også udtalt, at cannabis-olie kan hjælpe mod det..

Generelt fungerer det ved at få os til at slappe mere af og gøre os rolige, så vi ikke fokuserer på de små ting, men i stedet får større overskud i hverdagen.

En ekstra fordel, som mange måske ikke kender til, er, at det også gør folk glade. Det hænger lidt sammen med, at man oplever en vis ro efter brugen af det. Tilstanden af eufori kommer af, at den aktiverer en udsendelse af nogle af de stoffer, som gør os glade til hverdag. Så hvis du ofte har følt dig glad efter at have prøvet det, har det altså ikke været noget, du har bildt dig selv ind. Det er rigtig nok.

Kom af med gigten

Cannabis-olie hjælper mod gigtsmerter, så resultatet er, at man opnår mere førlighed. Det fungerer ved, at olien har en form for anti-inflammatorisk virkning. Men det er ikke kun gigtsmerter, den kan være med til at kurere. Andre hævder, at de har haft gode oplevelser med at bruge cannabis-olie til at mindske migræner, menstruationssmerter, samt rygsmerter.

Blandt andet grundet dens smertelindrende effekt er olien hurtigt blevet meget populær blandet mange mennesker i forskellige aldre.

Så hvis du er en af de mennesker, som ofte har smerter, kan du med fordel forsøge at bruge cannabis-olie i et par uger og se om, du stadig har samme mængde smerter.

Søvnforstyrrelser

Overraskende mange danskere lider af søvnbesvær og generelle søvnproblemer. Her kan cannabis-olie altså gøre en kæmpe forskel. Det har ikke mange af de bivirkninger, som normalt ses ved medicin mod søvnforstyrrelser. For eksempel er det de færreste, som er trætte om dagen, har meget hovedpine eller oplever følelsesforstyrrelser.

Det er derfor værd at overveje at gå væk fra de traditionelle midler mod søvnproblemer og i stedet prøve CBD-olie.

Værd at vide

Cannabis-olie er ikke euforiserende, da det ikke indeholder stoffet THC, som er det stof, der gør, at man bliver høj eller skæv. Olien er derfor naturligvis heller ikke ulovlig, så længe den ikke indeholder THC, da den så ikke har nogle ulovlige virkninger.

CBD-olie kan bruges på forskellige måder, og det er ofte en god idé at starte langsomt ud.

Det kan optages gennem slimhinden ved at ligge en smule olie under tungen. Olien kan også sluges i kapsler, som vil opløses i maven. En anden populær mulighed er at sluge olien rent, eventuelt sammen med lidt vand for at mindske smagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *