Den hurtige vej til en kvindes hjerte!

Der er mange veje til en kvindes hjerte, nogle er dog bedre og mere sikre end andre, det hele er et stort spil, et spil som kan læres og ikke mindst vindes. Så hvordan er den bedste vej til en kvindes hjerte, det vil vi i denne artikel komme nærmere ind på.

Lyt mere – Snak mindre

en af de bedste ting du kan gøre er at lytte mere til hende og lade hende snakke. Kvinder elsker når de er i centrum, det får hende til at føle sig mere unik. Mange mænd tror fejlagtigt at de bare skal sige den rette ting, at de skal imponere hende med hvor meget de tjener, og meget andet, men sandheden er at jo mindre du siger jo bedre.

Jo mindre du siger på de første dates og lader hende tale, jo mere interesseret vil hun blive i dig. Hun vil med tiden begynde at tænke over hvor lidt hun egentligt ved og langsomt vil hun åbne mere op for din verden. Så lad være med at tro at du skal imponere hende med en masse viden eller fakta, lad hende tale og få så meget ud af hende som muligt.

Overrask hende

Noget som altid virker, på alle slags mennesker, er at blive overrasket. Vi elsker at blive positivt overraskede. Når du er i et fast forhold med hende eller tæt på, så køb en gave eller inviter hende ud selvom i ikke har planlagt det. Det behøves ikke altid være store gaver, det kan også bare være små søde ting. Se eksempelvis denne liste over top 100 gaver til hende.

Når du overrasker hende, så viser du initiativ og du viser hende at du er en spændende mand som ikke bare sidder hjemme i sofaen og ser fjernsyn.

Vis at du er manden

Det er utrolig vigtigt at du kan vise at du er manden i forholdet. Der skal være en fin balance før at det hele kan gå op i en højere enhed. Det lader sig eksempelvis bedst gøre ved at du er en aktiv og selvstændigt tænkende mand.

Du skal derfor passe godt på dit ydre, du skal hele tiden holde dig attraktiv og sexet for hende. Du skal med andre ord holde dig i god form, altid være velsoigneret, klæde dig pænt på og have styr på dine ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *