Det er helt normalt at have lyster

Leder du efter en god og effektiv vibrator? Flere og flere kvinder finder glæde i at eje en vibrator. Og det er der god grund til. For de fleste kvinder bliver vibratoren forbundet med et frirum, hvor der er fokus på nydelse og selvforkælelse. Det er her man kan udforske sig selv og finde ud af, hvad der tænder dig og føles dejligt.

Derfor er en vibrator ofte også det første sexlegetøj kvinder køber. Vibratorer kommer i et hav af forskellige udgaver, og det betyder, at der er noget til enhver smag. Men hvis du er førstegangskøber, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilken vibrator der er noget for dig.

Hvis du er rutineret i vibrator-universet, kan det alligevel være svært at finde den helt rigtige. Du kan med fordel læse denne guide og finde ud af, hvilken vibrator, der passer perfekt til dig og dine behov. Her finder du et hav af vibratorer til kvinder.

Hvordan fungerer en vibrator?

Vibratorer findes i en masse forskellige størrelser, farver og former. Fælles for dem alle er, at de kan stimulere, pirrer og tilfredsstille dig. En vibrator hjælper dig på vej til den famøse og intense orgasme, som vil sende dig til skyerne.

Vibratoren kan bruges efter ønske uanset om du er single eller i et parforhold. Du kan bruge den under sex eller når du onanerer. Det er dog anbefalet at bruge en mindre vibrator under sex, hvis man for eksempel vil stimulere klitoris.

Hvilke slags vibratorer findes der?

Som nævnt tidligere findes der et hav af forskellige vibratoer. Det er nemlig ikke sådan, at alle kvinder bliver tilfredsstillet og tænder på de samme ting. Der findes vibratorer til ydre og indre stimulans.

Klitorisvibratoren

Den populære blandt kvinder er klitorisvibratoren – den giver en ydre og en intens stimulation. Den er perfekt til dine private og intime stunder, hvor du ønsker en intens og kraftig orgasme. Den kan også bruges til forspil inden samleje eller under samleje. Du og din kan udforske og finde ud af, hvad der fungerer bedst for jer.

Dildovibratoren

Dildovibratoren giver dig indre stimulation. Den giver dig følelsen af at blive penetreret og på den måde oplever du følelsen af et samleje. Forskellen er dog, at du helt selv bestemmer tempo og intensitet. Du kan regulere efter hvornår du vil ramme klimaks. Du kan justere vibrationsstyrken i din dildovibrator alt efter, hvad du synes fungerer bedst.

Rabbit vibratoren

Rabbit vibratoren giver dig både indre og ydre stimulation. Den stimulerer dit G-punkt inde i dig på samme tid med, at den stimulerer klitoris udvendigt. Den er derfor også et hit blandt de fleste, da den er perfekt til dig, der gerne vil stimuleres maksimalt og få en kraftig og intens orgasme.