Få styr på din shoppetrang

har du en shoppetrang som er lidt større end de flestes. Kan du ikke styre dig og er du konstant nødt til at købe nye ting både til dig selv, til hjemmet og til køleskabet, så kan vi her give dig et par gode tips til at få bedre styr på din økonomi.

Sjat bruger du dine penge

Er du typen som kan gå ud og handle 3 gange på en dag, bare for at købe ngle småting og helle tiden holde sig igang. Det er farligt da du ikke rigtig føler du bruger noget her og nu men i det lange løb bruger du rigtig mange penge på ligegyldige ting. Det bedste du kan gøre er at handle en gang om ugen og gå struktureret til værks og så ellers købe alt det du skal bruge. Så er det slut med at tage impulsive ture ud og købe slik og snacks som du alligevel har skabene fyldt med derhjemme.

Lav en god opsparing

Få lavet to kontoer i din bank. Når der kommer pengene ind på din konto, så går kun en lille del af det til dit budget, altså præcis det du og din familie skal bruge for at overleve og resten kommer ind på ind lukket konto. Når du ikke har flere penge at gøre godt med på din budgetkonto, så kan du heller ikke bruge mere end der er og derfor er du også nødt til at holde igen med dine penge og de impulsive shoppeture.

Shop julegaver i god tid

Vi nærmer os som du ved julen, det er for mange en dyr tid hvor der skal købes julegaver og meget andet. Hvis du planlægger i god tid så kan du både finde de gode tilbud og spare en masse penge. Der er altså kun gode ting ved at handle julegaver i god tid. Men hvor finder man så gode julegaver og ideer til samme, her kan du læse hvad du eksempelvis giver manden der går op i sit skæg og her kan du læse om hvor skadeligt det er at få for lidt søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *