Hold på hat og gamerbriller

Mange af os befinder os jævnligt på arbejdspladser, hvor computeren er i centrum. De fleste af os har et mere end tæt forhold til vores smartphones, når arbejdstiden er forbi. Efterhånden kan kun de færreste af os undgå skærme i hverdagen. Og nogle af os har ikke engang lyst til at prøve. Computere, smartphones og tablets giver os et væld af muligheder for kontinuerligt at holde os opdaterede, bevare kontakten med dem, vi holder af og finde underholdning i selv de mest begivenhedsfattige stunder.

Lidt om gaming

Gaming er en tiltagende populær aktivitet blandt verdens skærmentusiaster. Målt i tid og penge er fænomenet i dag mindst lige så udbredt som film og musik. Og dét er der særligt tre gode grunde til.

Tre gode grunde til at vi gamer

Gaming giver os for det første muligheden for at udforske nye verdener. Ofte kan virkeligheden virke monoton og kedelig, men når vi gamer, tilbagelægger vi virkeligheden, mens vi hengiver os til stimulerende, spændende og hidtil ukendte oplevelser.
Gaming tillader os også en speciel form for social interaktion med både fremmede gaming-elskere og nære venner. Og når vi gamer har vi desuden mulighed for at dyrke det konkurrenceprægede aspekt af, hvem vi er. Desværre gør alle fordelene, at vi ofte glemmer at passe på vores kroppe, når vi sidder foran skærmen.

Én god grund til at bruge gamerbriller

Alle rutinerede gamere ved, at god gaming kræver ordentligt udstyr. Hvis du for eksempel sidder på en spisebordsstol, hver eneste gang du bruger computeren, vil du på sigt få problemer med både hoved, nakke og ryg. Bruger du en uegnet mus, vil du sandsynligvis opleve smerter i fingre og håndled. Gamer du på et tastatur uden lys, kan du holde overblikket over, hvad du foretager dig. Og forsømmer du gamerbrillerne, overanstrenger du med garanti dine øjne.

Markedet for gamerbriller er med god grund rigtig stort. Brillerne findes i mange størrelser og flere prisklasser, og de beskytter dine øjne ved at frafiltrere det skadelige lys, der kommer fra computeren. Gamer du ofte, kan du med mere end fordel investere i et par gode gamerbriller.

Læs mere

Er du fortsat nysgerrig på fænomenet gamerbriller, kan du læse mere hos Optik Team. Leder du efter en relateret gave til én, der allerede har udstyrsfuldendt sin gaming-samling? Så er der masser af inspiration at hente hos Idegryden.dk.