Hvad du skal vide om e-cigaretter

Der er både nogle praktiske ting, ift. hvordan e-cigaretter fungerer rent praktisk, men også ift. hvor sundt det reelt set er at dampe. Mange mennesker er begyndt at dampe, hvilket kan være en fristende bølge at hoppe med på, derfor er det godt lige at lave lidt research inden.

Sundt eller usundt at dampe

Der er lavet flere undersøgelser, der viser, at det i hvert fald er sundere at e-dampe, end det er at ryge tobakscigaretter, de faktiske tal siger, at det er 95% mindre usundt at dampe end at ryge tobakscigaretter. Det betyder dog ikke, at det er sundt at dampe, men hvis det står mellem at ryge tobakscigaretter og e-dampe, så er det klart ”sundest” at e-dampe. Der er også lavet undersøgelser ift. at være en passiv e-damper, hvordan det påvirker vedkommende, det er heller ikke sundt, men igen ikke på niveau med tobaksrøg, som er meget skadeligt og kan have store konsekvenser for en passiv ryger.

Praktisk viden ift. e-cigaretter

En e-cigaret består af flere dele bl.a. en væskebeholder, brænder, batteri og skal bruge en oplader for at lade op. Der er stor forskel på kvaliteten af e-cigaretter, derfor er det en god idé at undersøge markedet godt og grundt, inden du køber en for billig e-cigaret, som så kun holder i kort tid og så skal skiftes ud igen. Når det er sagt, skal de fleste e-cigaretter altså skiftes ud på et tidspunkt, fordi de er en forbrugsvare. Holdbarheden afhænger derfor af, hvor meget du bruger din e-cigarret. Et godt sted at købe e-cigaretter er hos www.smoke-it.dk, her er det også muligt at købe nye batterier eller andre reservedele til din e-cigaret. Det er også muligt at skifte dit batteri ud, så du får et, der kan holde bedre på strømmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *