Kombiner motion og streaming

I en travl hverdag, kan det være svært at få tid til alt det, som man gerne vil. Det kan virke som om, der ikke er nok timer i døgnet.

Der er heldigvis kreative løsninger, som både sparer dig tid og motiverer dig.

Hvis du gerne vil motionere, men du også gerne vil have læst de nye bøger og set de nye tv-shows, så kan det kombineres med streaming.

Løb og lyt

Der er flere steder, hvor man kan streame lydbøger, og det er en smart måde at læse på, da du kan løbe eller træne generelt, mens du lytter til en krimi, fantasy eller hvad du lige foretrækker.

Med gobredbaand streaming guide kan du få et overblik over apps til streaming af podcasts, lydbøger, TV og meget mere.

Netflix og chill?

Hvis du er mere til TV og film, så kan du også streame dem, mens du laver motion. Flex til Netflix, og så kan du chille bagefter. Her kan du følge med i de nyeste serier på dit TV, mens du laver en workout i stuen. Bagefter kan du slappe af med et afsnit mere. Det er nemlig også vigtigt at hvile kroppen efter en workout.

Prøv en klassiker

Det er ikke uden grund, at det er en klassiker med streaming af musik, men du motionerer.

Du kan lave en playliste med sange, som har det helt rigtige beat til din løbetur, eller du kan vælge sange med tekst, som motiverer dig.

Det er også god motion at danse, så måske er det din fest-playliste, som skal på? Så kan du danse, til du sveder, og få den sjoveste workout, som du har haft i lang tid.

Streaming i alle former er din ven og motivation til workouts, så det er bare med at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *