Opholdssted for udsatte unge

Nogle børn og unge mennesker kræver mere støtte og omsorg end andre, og for disse mennesker kan et opholdssted være en rigtig god idé. Ved at lade unge bo på et opholdssted, kan de få en god oplevelse med at være væk fra sine forældre og opnå tryghed ved denne afstand. Derudover er formålet med de unge på opholdsstedet at kunne sende dem godt og trygt videre ud i et selvstændigt og forhåbentligt velfungerende voksenliv, hvor de forhåbentligt kan tage en masse positive egenskaber med sig i baggagen fra opholdsstedet.

Naturrige omgivelser med masser af muligheder for forskellige aktiviteter

Tranum Enge er et opholdssted for unge, der ligger blot 6 kilometer uden for Brovst. Her er der rig mulighed for at nyde godt af den smukke natur, da stedet ligger i en klitplantage på en stor naturskøn grund. Derudover er mulighederne for aktiviteter mange, og der er noget at lave for alle mand. Eksempelvis kan man hygge sig med fodbold og trampolin eller få et adrenalinkik ved at køre på ATV. Ydermere er der både poolbord, bordtennis, et træværksted og mulighed for at lave bål. Derudover kan man slå tankerne fra og få en afstressende oplevelse ved stedets egen fiskesø. Beliggenheden kunne ikke være bedre i mellem strand og fjord, nær skov og med forlystelsesparken Fårup Sommerland få kilometer derfra.

Opholdssted med plads til søskende

I nogle familier er det sådan, at det er flere børn, der har behov for støtte og omsorg, og derfor kan der være behov for, at de unge sendes sammen afsted på et opholdssted for ikke at blive adskilt. Her kan et søskendehus være en rigtig god løsning. Huset Bella Vista er et søskendehus i Brovst til udsatte børn og unge med plads til fire søskende. I søskendehuset prioriteres opmærksomhed, opdragelse, stimuli, tryghed og omsorg, og hvert barn får det, som der er behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *