Sådan du finder du den store kærlighed

Lige nu lever omkring 1,6 millioner mennesker som singler i Danmark, så hvad er det helt præcist, vi gør forkert? I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at finde den store kærlighed.

 

Opbyg mod og selvtillid

Hvis man har været single i en lang årrække, er det naturligt, at man opbygger en usikkerhed om, hvor hvidt man overhovedet stadig kan finde ud af at date og small-talke med andre. Det kræver nemlig en del selvsikkerhed og tid at samle sig mod til at mødes med et fremmed menneske, med det formål at finde ud af, om man har kemi og en fysisk tiltrækning til hinanden. Det kan engang imellem hjælpe at tænke på daten som en ”kaffe-samtale” i stedet eller en hyggelig stund med en spændende person. Hvis du bliver ved med at omtale mødet som en date, vil det automatisk gøre dig mere nervøs, og det vil ligge et stort pres på dig.
Så forsøg at tænk på ”daten” som alt andet end en date. Du behøver nødvendigvis heller ikke at fortælle din venner og familie, at du skal på date, da de ofte har en tendens til at køre tingene lidt op. Ved ikke at fortælle dem, behøver du heller ikke at blive spurgt om 100 spørgsmål, hvis daten nu ikke gik, som du havde håbet på. Hvis du er en kvinde, kan du også med fordel tjekke quinde.dkud for at få inspiration til, hvordan du kan se aller skarpest ud.

Du møder ikke kærligheden på sofaen

Hvis uret tikker og du derfor er seriøst omkring at finde den store kærlighed, kræver det også, at du er proaktiv og handler aktivet i forsøget på at finde kærligheden. Det nytter derfor ikke noget, hvis du hver eneste fredag, lørdag og søndag ligger hjemme på sofaen, og har ondt af dig selv over, at du ikke har en partner.
Det er altafgørende, at du siger ja til de sociale arrangementer, og at du selv tager initiativ til at komme ud blandt nye mennesker. Men du skal heller ikke udelukkende tage til sociale arrangementer for at finde kærligheden, da det heller også kan tage dig endnu mere stresset og presset. Og man siger jo, at kærligheden opstår dér hvor man mindst venter det.

 

Alternative datingmetoder

Du kan også overveje om det virkelig er en kæreste du søger eller du bare mangler den fysiske kontakt fra en anden person. Mange personer er bange for at blive for intim med en anden person, fordi de dybest talt ikke er klar til et forhold, men de bare gerne vil have det sjovt. Hvis du har det på den måde, findes der altså mange fællesskaber med mennesker, der har det præcist ligesom dig. Du skal derfor ikke være bange for at være intim med en anden person, da de højst sandsynligt har det på samme måde som dig med hensyn til datinglivet. Og det kan jo være at du i disse sexdating fællesskaber finder den store kærlighed, da du højst sandsynligt finder andre mennesker, der er samme sted i livet som dig, og derfor er på bølgelængde med dig. Hvis du vil blive en del af et af disse fællesskaber, kan du klikke her.

God fornøjelse med din søgen efter den store kærlighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *