Sådan håndterer du aggressive mennesker

Er der en person tæt på dig i dit private liv som ofte er aggressiv? Måske denne person er en romantisk interesse, et familiemedlem eller en social kontakt. Vedrørende en passiv-aggressiv person kan være en vanskelig oplevelse, med mange øjeblikke af frustration, vrede og fortvivlelse. Hvordan kan du få en god styr på situationen og vedligeholde din sindsligevægt? Nedenfor er nøglerne til succes håndtere passiv-aggressiv personlige relationer, uddrag fra min bog (klik på titel):. “Hvordan Succesfuld håndtere Passive-Aggressive mennesker (link er ekstern)” Ikke alle af disse ideer kan gælde for netop din situation, blot bruge, hvad der virker, og lader resten.

1. Fortæl om din Passiv-aggressiv adfærd

Det er nemt at overse eller afvise tegn på passiv-aggression i et relativt nyt forhold, såsom en dating udsigt eller social kontakt. Efter alt, de fleste af os gerne give folk gavn for tvivl, og foretrækker ikke at have vores vagt op højre væk. Når et relativt nyt passiv-aggressiv bekendtskab gør en sarkastisk bemærkning, bryder en personlig løfte, sætter op undskyldninger for ikke at følge igennem, giver den tavse behandling, eller hævder offerrolle, kan vi lyst til undskylde adfærd som undtagelsen snarere end norm, og håb om, at det ikke vil ske igen.

Mens du kan være korrekt i at give denne person en ny chance, hvis tegnet (e) af mulige passiv-aggressivitet ærligt generer dig, er det også tid til at begynde at betale mere opmærksom, at kontrollere, om adfærden er en isoleret hændelse, eller en del af et usunde mønster. Bemærk, om personen ansporer yderligere passiv-aggressiv adfærd over for dig. Derudover observere, om han eller hun viser passiv-aggressive tendenser i retning af andre, især med dem, som denne person kan have magtkampe, såsom et familiemedlem, vejleder, kollega, eller tidligere romantisk partner.

Når du identificere et klart mønster af passiv-aggressiv adfærd, er det tid til at afgøre, hvilken type forhold, du ønsker at have med denne person, hvis du ønsker at holde et forhold overhovedet, og gøre proaktive valg med din relationelle sundhed og velvære som prioriteter.

2. Tænk over personens historie

Hvis det er muligt og hensigtsmæssigt, at kende den passive-aggressive for at forstå deres adfærd. Det er ikke dit job at ændre den passive-aggressive, eller at være deres rådgiver eller terapeut. Formålet med øvelsen nedenfor er simpelthen for din egen bevidsthed og uddannelse. Forståelse en passiv-aggressiv historie kan give værdifuld indsigt forbinder fortid lider præsentere opførsel.

I afslappet og venskabelige samtaler, Stil åbne, ingen-fordømmende spørgsmål om passive-aggressive baggrund, at undersøge, om der kan være skjult (undertrykt) kilder til fjendtlighed, vrede og / eller vrede. Passiv-aggressiv adfærd ofte opstår, når en person føler sig magtesløse og mangler en stærk stemme i et udfordrende miljø. Hvis den negative livserfaring er fremtrædende nok til at blive psykologisk forankret, kan ens passive-aggressive instinkt dukke flere gange i andre, tilnærme dynamik (såsom en mand, der ubevidst beskæftiger sig med hans mor spørgsmål gennem hans kone). Den passive-aggressive, ud af frygt for at blive domineret gang mere, kan anvende et sæt af overlevelse og modstand strategier for at undgå (i hans eller hendes opfattelse) at blive offer igen.

Visse passive-aggressives kan udvise deres negative adfærd mere hjemme, mens andre mere på arbejdet. Nogle kan vise deres undertrykt vrede mod alle, mens andre selektivt kan rette deres skjult fjendtlighed over for det modsatte køn, eller konkurrerende jævnaldrende, eller autoriteter, etc. Da de grundlæggende årsager til patologisk passiv-aggressivitet er komplekse og dybtliggende, kan du aldrig få et fuldstændigt billede af, hvorfor de passive-aggressive opfører som han gør. Men selv en delvis forståelse kan være nyttig.

3. Undgå disse typer

I romantiske (og ofte ikke-romantisk) relationer, mange passive-aggressives ubevidst vælger en partner, med hvem han eller hun kan igen vedtage magtkampe fra fortiden, baseret på psykologisk familiært (patologi), og måske et ubevidst ønske om at “vinde over “seneste fejl. Det betyder, at hvis du er den passive-aggressive partner, er det vigtigt at undgå at opføre sig og kommunikere på måder, der kan udløse den passive-aggressive værste instinkter.

Afgørende, så spørg dig selv: “Er jeg ubevidst give efter, opmuntrende, eller fremkalde min partner passive-aggressive adfærd?”

For eksempel, er du spiller et eller flere af følgende roller i dit forhold til din partner:

A. Passiv Lidende: Hengive din partners passive-aggression uden at kommunikere selvsikkert eller indstilling faste grænser.

Mulig udløser i den passive-aggressive partner: Fremme mere af det samme, uønsket adfærd. Normalisere uacceptabel opførsel. Styrkelse af troen på, at

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *