Undgå yderligere skade i skulderne – Forbedre din livskvalitet

Vi bruger alle kroppen hver dag, og når kroppen bliver belastet og ikke fungere som den plejer, påvirker det ens dagligdag, derfor kan det være et stort problem ikke at gøre noget ved det. En afklemningssyndrom er en hård lidelse for mange, og kan være med til at hæmme ens hverdag. Uden behandling eller fysioterapi, kan man gå rundt med smerter omkring skulderne, og det er ikke behageligt for nogen.

Hvad er afklemningssydrom?

Afklemningssyndrom kan opstå af gentagne og belastende bevægelser, som kan være med til forårsage hævelse og smerte. Slidgigt i ledet mellem kravebenet og skulderhøjdebenet kan også være årsagen til den konstante irritation og smerte. Ydermere kan pladsmangel under skulderhøjen, også være årsagen til afklemningssyndrom. Derudover er afklemning af sene og slimsæk også en del af årsagen til de smerter man kan opleve i skulderen. Det kan særligt mærkes når man løfter armene.

Det er dog muligt at fjerne en lille del af knogle på undersiden af ens skulderhøjde, for at skabe mere plads til leddet, dermed vil smerterne blive fjernet efter operationen. Dog er det ikke altid nødvendigt at gennemgå en operation for at få smerterne væk. Ikke i alle tilfælde kræves der en operation for at løse dette vanskelige problem.

Giv din skulder den rette støtte

Hvis en operation ikke er nødvendigt, kan du heldigvis behandle din skulder ved brug af forskellige armslynger, som kan være med til at støtte din skulder, og give din skulder den rette ro, som den har brug for. Den er også med til at sørge for at din albueled ligger tilpas og rigtigt. Derudover er det meningen at holde din arm ind til kroppen for netop at undgå at opleve slag og stød. Det er også muligt for dig at få en armslynge med skulderpude, dette er op til dig og dit eget behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *